Individuele finale turnen seizoen 2014

Op zondag 29 juni vond de individuele finale turnen plaats van het seizoen 2014. Deze finale werd georganiseerd door Uno-Animo en werd geturnd in Mierlo. Alle deelnemende verenigingen waren aanwezig en er was volop publiek om de meisjes aan te moedigen. Tijdens de teamwedstrijden, die plaatsvonden gedurende het jaar, hebben de meisjes zich individueel kunnen plaatsen voor deze wedstrijd. In de finale turnen per vereniging 3 meisjes tegen elkaar. Er werd gestreden voor plaats 1, 2 en 3 (groep A), maar ook voor plaats 4, 5 en 6 (groep B) in zowel de categorieën aspiranten, junioren en senioren.

Junioren turnen

In de categorie junioren A streden Kristie, Merel en Marieke voor plaats 1, 2 en 3. Hierbij wist Kristie een mooie derde plaats te behalen. In groep B was het erg spannend en hebben Puck, Lizanne en Lieke goed gestreden. Lieke heeft hierbij een mooie 3de plaats behaald.

Aspiranten turnen

Loes, Ymke en Sophie turnden in de categorie aspiranten A voor plaats 1, 2 en 3. Helaas waren de meisjes uit de andere verenigingen te sterk. In de groep aspiranten B, waarvoor Janne, Floor en Janneke zich geplaatst hadden, was het nog erg spannend. Janne viel net naast het podium en behaalde een 4de plaats.

Teamprestaties turnen

Naast de individuele prijsuitreiking vond er ook de prijsuitreiking plaats van de teamprestaties. Bij de junioren is er een geweldige prestatie geleverd en zijn de meisjes kampioen geworden, samen met Cialfo uit Aarle Rixtel. De jonge aspirantenploeg van Uno-Animo wist het zilver in de wacht te slepen, dit is een zeer knappe prestatie!

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.