Bij gymnastiekvereniging Uno Animo wordt er wekelijks volop zaalvoetbal gespeeld door een groep enthousiaste mannen. Het is een gezellige groep waarbij het voetballen centraal staat. Er zijn geen wedstrijden aan verbonden, waardoor er geen druk of stress is om te presteren. Het gaat simpelweg om een uurtje samen sporten en plezier hebben.

Tijdens het spel speelt iedereen samen: jong, oud, beginner en gevorderde. Het is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen aan je conditie te werken. Niet alleen het fysieke aspect is belangrijk, maar ook de mentale uitdaging om als team samen te werken.

Na de les gaat een deel van de groep vaak nog door voor de derde helft. Even gezellig napraten onder het genot van een drankje is een vast ritueel geworden, met veel humor en gezelligheid.

Al met al is het zaalvoetbal bij gymnastiekvereniging Uno Animo een aanrader voor mannen die van voetballen houden en graag in teamverband sporten. Het is een gezellige activiteit waarbij sportiviteit en plezier samengaan.

Deze groep is geschikt voor leden van 16 jaar of ouder. De lestijden zijn te vinden op het lesrooster.