Uno-Animo uit Mierlo gaat voor winst!

Het 90-jarig bestaan van de gymnastiekvereniging Uno-Animo uit Mierlo is goed begonnen. Afgelopen weekeinde waren er wedstrijden voor de wedstrijdgroep turnen en voor de wedstrijdgroep Acro. Beide groepen meiden hebben het zeer goed gedaan en daar is de vereniging trots op!

De acro-meiden hadden hun wedstrijd in Breda. Een aantal daarvan hebben zich geplaatst voor de halve finale in Zwolle. Voor de dames niveau C hebben Ingrid Saasen en Femke Beks zich geplaatst, Stephanie Kuijlen, Roos Kuijten en Shannon Pieters Graafland hebben zich geplaatst bij de dames paar pupillen.

Er zijn ook nog verschillende meiden die zich als reserve hebben weten te plaatsen, namelijk Lotte Croonen, Ilse Sanders en Jill van Tiggelen voor niveau E groep junioren, Maaike Hees en Kim van den Broek voor niveau E dames paar junioren, voor niveau E dames paar senioren hebben Monique Sprengers en Fleur Vissers zich geplaatst en voor niveau C dames groep hebben Milou van Empel, Iris van Heck en Gina Vujevich zich geplaatst. De wedstrijd in Zwolle zal in mei plaatsvinden.

Ook de wedstrijd groep turnen heeft goede resultaten behaald. Zowel de junioren als de aspiranten hebben gewonnen. De aspiranten haalde 127 punten en de concurrenten 126,2. Bij de junioren was het verschil een heel stuk groter, Uno-Animo heeft met 135,9 punten gewonnen (de concurrenten 120,1). Imke de Rooij is bij de aspiranten eerste geworden en bij de junioren was dit Merel Groots.

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.