Jubileumfeest ‘Turn Back Time’ groot succes

Zaterdag 25 mei was het dan zover, ons 100-jarig jubileumfeest genaamd Turn Back Time was eindelijk daar. En wat hebben we er met z’n allen van genoten. Samen met onze leden, vrijwilligers, vrienden en iedereen die graag mee wilde feesten, hebben we er in Sporthal de Weijer (onze thuisbasis) een fantastische en onvergetelijke avond van gemaakt! Wie had gedacht dat een idee om je verjaardag met iedereen uit Mierlo en omstreken te vieren uit zou groeien tot zo’n groots feest. Met optredens van Fissaband, 2BrothersOnThe4thFloor, Peter Koelewijn en coverbands OneShot en ItAllStartedInThe90’s was de avond gevuld met muziek uit ieders jeugd en gingen bij iedereen de handen in de lucht en voetjes van de vloer. Een geslaagde avond waar we nog vaak aan terug gaan denken.

In het bijzonder willen we graag onze vrijwilligers Anton, Ezra & Jeroen enorm bedanken voor de organisatie. Dankzij jullie enorme inzet en doorzettingsvermogen werd het feest een groot succes!

Daarnaast zijn we erg trots dat we mede door een goede samenwerking met de gemeente Geldrop-Mierlo, de hulp van veel van onze leden en vrijwilligers, de steun van vele bedrijven en de samenwerking met andere verenigingen dit feest hebben kunnen realiseren. Iedereen enorm bedankt die hier een steentje aan bij heeft gedragen!

Voor alle foto’s verwijzen we graag naar de aparte facebook pagina van Turn Back Time.

Helpende verenigingen tijdens het feest, bedankt!

Even al onze jubileumsponsoren op een rijtje, zowel groot als klein, elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Mede dankzij jullie kunnen we er dit jaar een onvergetelijk 100-jarig jubileum van maken. Bedankt!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.