GEZOCHT: LEIDING KLEUTERGYM GYMNASTIEKVERENIGING UNO ANIMO MIERLO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (m/v) die wekelijks onze kleuter gymles wil verzorgen. Ben of ken jij iemand die affiniteit en ervaring heeft met kleuter gymlessen, lees dan snel verder en laat het ons weten!

Kleutergym:
Voor peuters en kleuters vanaf 3 tot ongeveer 6 jaar geven wij kleutergym. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun brede motorische ontwikkeling, leren ze zelfstandig gymmen, omgaan met toestellen en daarna de opbouw naar de eerste turnelementen (zoals koprol, radslag, etc). De kleutergymlessen hebben een vaste structuur. We beginnen met een warming-up zoals een tikspel, bewegen op muziek of het ontdekken van klein materiaal (ballen, stokken, lintjes, pittenzakken, etc). Daarna volgen meerdere kernen waarin nieuwe bewegingen en een herhaling van al geleerde bewegingen aan bod komen. Er wordt altijd afgesloten met een kort spel en een versje om dag te zeggen.

Overige info:
Lestijd: woensdagmiddag van 16:30-17:30 uur
Locatie: Sporthal de Weijer in Mierlo.
Groep grootte: 20 kleuters (jongens & meisjes).
Ondersteuning: per les 1 extra hulpleiding (niveau 1/2) & eventueel een extra hulpje.
Aantal lessen: mogelijkheid tot uitbreiding meerdere lessen binnen Uno Animo.
Meer info: https://www.uno-animo.nl/lessen/gymnastiek/kleutergym/

De vereniging:
Uno Animo bestaat in 2024 al 100 jaar en is koninklijk erkend. Sinds 1924 is Uno Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno Animo is van oudsher een gymvereniging, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud. Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met Ouder-Kind Gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de Sportcarrousel of de Sportfit groep.

Vrijwilliger zijn bij Uno Animo:
Als vrijwilliger bestaat een les uit lesgeven en de voorbereiding. Je komt in een team waarin zoveel mogelijk kennis gedeeld wordt. Je krijgt per les betaald (vrijwilligersvergoeding), mag een uur gratis sporten, neemt deel aan jaarlijks een leuke vrijwilligersavond, jaarvergadering met hapje/drankje, eindejaar-attentie/bedankje, extra activiteiten en de kans om die te organiseren.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en wil je ons team van leiding komen versterken? Laat ons iets weten via secretariaat@uno-animo.nl!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.