Extra les kleutergym op vrijdagmiddag

Sinds maandag 28 augustus zijn onze gymlessen van sportseizoen 2023-2024 weer van start gegaan. Dit seizoen hebben we besloten een extra kleutergymles op vrijdagmiddag te starten. De voornaamste reden hiervoor was de drukte van onze woensdagmiddag groep en het steeds groeiende aantal aanvragen voor deze kleutergym les. Wij willen uiteraard de jeugd van Mierlo en omstreken zo veel mogelijk de kans bieden om bij ons te komen gymmen. Dankzij de bereidheid en beschikbaarheid van onze leiding is dat gelukt.

De woensdagmiddag les van Vera en Corrie (seizoen 2022-2023), is vanaf dit seizoen overgenomen door 3 nieuwe (tijdelijke) leiding: Ingrid, Marion en Hilde. De nieuwe kleutergym op vrijdag wordt gegeven door Kristie. Met Ingrid/Marion/Hilde’s achtergrond vanuit het basisonderwijs en de ervaring van Krisite uit de gymnastiek, zorgen de dames samen voor een op elkaar afgestemd speel- en leerprogramma voor de kleutergym.

Benieuwd of kleutergym ook iets is voor jouw kind/kleinkind? Neem dan een kijkje op onze website https://www.uno-animo.nl/lessen/gymnastiek/kleutergym/ en/of kom eens langs voor een gratis proefles.

Lestijden:
– Kleutergym woensdag: 16:30-17:30 uur
– Kleutergym vrijdag: 13:30-14:30 uur

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.