Familiesportdag voor GNT was een groot succes.

GNT is de grootste werkgever van Mierlo. In hun prachtige pand aan de Industrieweg produceren ze natuurlijke, op planten gebaseerde en duurzame kleurstoffen voor voeding en drank. Een zeer succesvol bedrijf en al jaren een fijne sponsor van Uno Animo.

Op 28 september j.l. heeft Uno Animo een sportdag georganiseerd voor de medewerkers en hun gezinsleden van GNT. De dag begon met een energiek warming-up onder leiding van Arno van der Reek, waarna de volwassenen zich uitleefden met apenkooi (ook Arno), terwijl de kinderen vol enthousiasme zich stortten op trefbal (Joost) en een uitdagend klim- en klauterparcours (Kristie). In de rust kwamen Yolanda en Saskia met vers fruit rond, dat gesponsord was door Van der Leest. Na de rust gingen de kinderen apenkooien en de volwassenen dansen op muziek (Corrie) en trefbal (Joost). In de laatste ronde stonden de volwassenen tegenover de kinderen met trefbal en apenkooi. Mooi om te zien hoe de kinderen de volwassenen uitschakelden.

Als klap op de vuurpijl verzorgden twee acro-teams onder leiding van Fenny een spetterende demonstratie, die vele kinderhartjes sneller deed kloppen: “dit wil ik ook!”. Iedereen was onder de indruk. Als speciale gasten waren Carmen Keeris (oud-leiding wedstrijdturnen) en Henk van Stiphout (onze oud-voorzitter en ere-lid) aanwezig. Zij werken bij GNT en hebben een groot Uno Animo verleden.

Hierna was er een heerlijke verzorgde lunch met twee verse soepen van Sebastiaan en belegde broodjes. Sponsor ’t Bakkertje bedankt!

Deze sportdag was een nieuwe activiteit van de commissie PR & Communicatie en was niet mogelijk geweest zonder de fantastische hulp van Kristie, Corrie, Yolanda, Saskia, Fenny, Arno, Joost en beheerder Michael. En onze sponsoren GNT, Van der Leest en ’t Bakkertje natuurlijk.

Wie weet, volgend jaar weer.

Sportieve groet, Hans van der Horst.

Categories:

Tags:

Nog geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *